Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Få styr på det nyeste inden for emballage

Få styr på det nyeste inden for emballage Den internationale emballagekonference Shaping the Future with Packaging finder sted i Bruxelles den 9. og 10. marts. Tilmeld dig sammen med GRAKOM.
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Fredag 10. februar 2023
Den internationale emballagekonference Shaping the Future with Packaging finder sted i Bruxelles den 9. og 10. marts. Tilmeld dig sammen med GRAKOM.

I starten af marts samles alle emballageinteresserede til en stor international konference i Bruxelles.

Konferencen Shaping the Future with Packaging sætter fokus på det europæiske emballagemarked i forhold til bl.a. bæredygtighed, fødevarekontaktmaterialer, produktdesign og nyt inden for det politiske område.

Programmet inkl. oplægsholdere er nu på plads. GRAKOMs direktør for ESG & bæredygtighed, Carsten Bøg, har deltaget i gruppen under Intergraf og FTA (Flexo Trade Association Europe), der har sammensat programmet.  

”Jeg synes faktisk, at vi er lykkedes med at sammensætte et ret bredt program af gode folk, der kommer til at sætte fokus på både status og tendenser, konsekvenserne af ny lovgivning og ikke mindst muligheder og udfordringer for emballager i forbindelse med både design og miljøkrav,” siger Carsten Bøg.  

Den belgiske professor Peter Ragaert er bl.a. på talerstolen for at fortælle om de nyeste forskningsresultater inden for emballage, og Maja Desgrees du Lou fra Europa-Kommissionen kommer og fortæller om EU's nyeste lovgivning inden for emballage og -affald.

Tom Hallam fra markedsanalyseinstituttet Smithers vil præsentere nye analyser fra emballagesektoren lige som European Packaging Market Report 2023 vil blive uddelt til deltagerne.

Desuden kommer Olga Munroe fra The Retail Institute ved Leeds Beckett University for at tale om et case studio vedr. bæredygtige strategier hos retailers i England. Og Susanne Lipitsch, packaging designer ved SL Design, vil tale om udfordringer og muligheder med emballagedesign.

Du kan stadig nå at tilmelde dig konferencen, der finder sted den 9. og 10. marts i Bruxelles. Se program og tilmeld dig her.

Læs også
Når bureauerne skal ansætte nye medarbejdere, er praktikanter og netværk de primære rekrutteringskanaler. Et bureau har også succes med LinkedIn, mens et andet har gavn af Instagram. Det er blevet lettere at finde kvalificerede medarbejdere, lyder det også.
Virksomheder skal registrere sig hos Dansk Producentansvar senest 31. august 2024. GRAKOM giver her gode råd til, hvordan man kommer i gang.