Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Et internationalt skridt på kommunikationskarrieren

Et internationalt skridt på kommunikationskarrieren Nu kan en dansk politisk kommunikatør med drømme om at arbejde internationalt komme i spil til et job på den internationale arena.
Mandag 13. februar 2023

 

Nu kan en dansk politisk kommunikatør med drømme om at arbejde internationalt komme i spil til et job på den internationale arena.

Intergraf, der er en europæisk brancheorganisation for den grafiske sektor, søger lige nu en communication officer.

Creative Club/Grakom – Kommunikationsindustrien er medlem af Intergraf, og vil derfor gerne slå et slag for, at unge danskere med speciale i kommunikation, bliver gjort opmærksom på chancen for at arbejde med kommunikation på europæisk plan.

”Det er godt med erfaring fra Bruxelles, hvis man har ønsker om at blive en helstøbt politisk kommunikationsrådgiver. Derfor er et job i en europæisk brancheforening en attraktiv mulighed. Det vil også være en styrke for Grakom, og derfor har jeg meddelt i Bruxelles, at vi arbejder for at finde en dansker til jobbet,” siger adm. direktør for Creative Club/Grakom, Thomas Torp.

Intergraf repræsenterer 22 medlemmer i 21 EU-lande, og det er for at styrke EU-teamet i Intergraf, at man søger en Communications Officer.

Opgaverne for den nye kommunikationsmedarbejder er at sikre kommunikation med Intergrafs medlemmer, med pressen og med andre interessenter. Desuden kommer man til at arbejde med Intergrafs events samt markedsføring af disse.

Intergraf står fx for en emballagekonference i marts, der bl.a. sætter fokus på bæredygtighed, produktdesign og det nyeste inden for det politiske område.

Se jobopslaget her

Læs også
Den årlige CMO trendanalyse fra MyResearch har stillet spørgsmål til virksomheders anvendelse af rådgivning fra bureauer inden for miljø og klima markedsføring.
Det er også de store bureauer, der især forventer lønstigninger de kommende seks måneder. Se her, hvad 92 bureauledere har svaret.