Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Emballagekonkurrencen Packnorth Award er åben for bidrag

Emballagekonkurrencen Packnorth Award er åben for bidrag
Pia Osbæck
Redaktør, GRAKOM Pia Osbæck
Onsdag 15. marts 2023
Sidste år var en dansk virksomhed blandt vinderne i den nordiske emballagekonkurrence. Der er nu åben for tilmelding til konkurrencen, som finder sted i september i Göteborg.

Der er åben for indsendelser til den nordiske emballagekonkurrence Packnorth Award, som i år finder sted den 14. september i Göteborg.

Man kan tilmelde emballager, som har været brugt på det nordiske marked i 10 kategorier:

Drikkevareemballage
fødevareemballage
luksusemballage
e-handelsemballage
emballage til personlig hygiejne
smart & intelligent emballage
industriel emballage
cirkulær/bæredygtig emballage
Etiketter
biomaterialebaseret emballage

Desuden uddeles Nordisk Bioplastforenings særpris

Sidste år var der 70 indsendte bidrag til konkurrencen, hvor vinderne bliver afsløret på Nordens største emballagemesse Svenska Mässan i samarbejde med Scanpack Pop-up.

Sidste år vandt den danske virksomhed Raja i kategorien E-handelsemballage med deres polstrede kuverter og bobleplast.

Dommerne er lige som sidste år: Carsten Bøg, direktør for ESG & bæredygtig udvikling i GRAKOM; Ulla Risager, der er lektor på DMJX (Danmarks Medie- & Journalisthøjskole); Felix Helander, der er uafhængig marketing- og strategikonsulent; Katarina Elner-Haglund, der er adjungeret professor i designvidenskab ved Lunds Tekniske Universitet samt formand Bo Wallteg, redaktør for Nordmagasinet.

De nominerede bidrag offentliggøres den 25. august.

Læs mere og tilmeld dig her.

Læs også
På FESPA Denmarks årsmøde på Nyborg Strand blev talentudvikling og uddannelse diskuteret, og selvom der ligesom i mange andre brancher er udfordringer med at tiltrække unge til branchen, var der optimisme i luften.
Omkring 20 medlemmer af EmballageForum var mødt op hos Teknologisk Institut i Taastrup, hvor Lars Germann og Alexander Bardenstein, der begge er ph.d. fortalte om fremtidens emballage. Der var stor begejstring at spore hos deltagerne. En af dem var direktør Nanette Thomas, der ejer Synthogra.