Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

DM i Skills-deltager har sparret med to tidligere vindere

DM i Skills-deltager har sparret med to tidligere vindere
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Fredag 03. februar 2023
Mediegrafikerelev får god opbakning til konkurrencen. Både fra to, der har gået på HANSENBERG ligesom ham selv, samt fra lærepladsen Superego.

Når mediegrafikerelev Nicklas Mailund stiller op til DM i Skills i dag i Fredericia, er han forberedt til tænderne. Han har nemlig i flere måneder trænet med to tidligere vindere af DM i Skills: Frederik Dahl Kehlet og Chris Borch. De to har gået på skolen HANSENBERG ligesom Nicklas Mailund gør.

"Jeg har øvet mig på sidste års opgave og sparret med Chris og Frederik. Det er en kæmpe fordel, og det er lækkert at kunne få bekræftet  nogle af de ting, man er i tvivl om og finde ud af, hvad man skal øve sig endnu mere i. Både de og min træner, Brian Dupont fra HANSENBERG, siger, at jeg skal lade være med at lægge pres på, for det gælder om at få en rigtig god oplevelse," siger Nicklas Mailund.

Den 19-årige mediegrafikerelev fra Horsens er i lære hos reklamebureauet Superego, der også ligger i Horsens. Det er ikke tilfældigt, for han gik målrettet efter at komme i lære hos Superego efter at han havde været i praktik i 9. klasse.

"Vi arbejder med reklame, så det er meget bredt. Bl.a. branddesign, logo, avisannoncer og noget digitalt. Så det er en god blanding af alt visuelt. Og de bakker bare supergodt op om min deltagelse ved DMi Skills. helt fra starten har de sat tid af til, at jeg kunne øve," siger Nicklas Mailund. 

Læs her artikel om to andre deltagere

Her er artikel med alle 10 grafiske elever

Læs også
EU-regulativ om skovrydning bliver gældende fra slutningen af året. Der er fortsat en række uafklarede forhold, men grafiske virksomheder kan få mere at vide om, hvor langt man er på dette Intergraf-webinar.
Forståelsen hos folkeskoleelever hænger positivt sammen med at læse på papir, mens læsevaner på skærmen er minimalt relateret til læseforståelse.