Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Danmarksmesterskaberne i wrapping: Her er vinderen

Danmarksmesterskaberne i wrapping: Her er vinderen Præsidenten for FESPA Denmark, Niels Rask, overrækker pokalen til Simon Manley i den lyse trøje, mens nr. 2 Filip Sørensen ser på, og dommer Rikke Christiansen står klar med blomster. Foto: Bent Nygaard
Pia Osbæck
Redaktør, GRAKOM Pia Osbæck
Mandag 20. marts 2023
Der var skarp konkurrence til det sidste ved Danmarksmesterskaberne i wrapping - World Wrap Masters Denmark, fortæller dommer Ole Solskin. Vinderen blev Simon Manley Jokumsen, der nu skal med til VM senere på året.

Efter to intense dage i Danmarksmesterskaberne i wrapping, som blev afholdt af FESPA Denmark og GRAKOM for anden gang, kunne vinderen kåres. Det blev Simon Manley Jokumsen, Folie Fashion, der løb med sejren, og han fik overrakt sin pokal af præsidenten for FESPA Denmark, Niels Rask.

Nummer 2 blev Filip Sørensen fra Profile, mens sidste års vinder Maria Terp Holt, BW & Madsen Skilte Reklame blev nummer 3 og Katrine Clausen fra BSM Reklame blev nummer 4.

"Det var en god konkurrence, og der var stor tilslutning også fra tilskuersiden, specielt når man tænker på, at det var en lørdag. Jeg tror, der var 100+ og det er jeg meget imponeret over. Nogle kom helt fra Nordjylland for at møde kolleger, det er rigtig positivt."

Lyder det fra Ole Solskin, der både styrede slagets gang og var dommer sammen med Jesper Sølager, Sun Wrap, Marie Raun Knudsen, GRAKOM samt Rikke Madsen Christiansen, Skilte og Print, som var med som dommer for første gang.

Filip Sørensen, Simon Manley,, Maria Terp Holt, Katrine Clausen Dm I Wrapping 2023

Her er de fire finalister: Filip Sørensen, Simon Manley Jokumsen, Maria Terp Holt og Katrine Clausen, som står sammen med venner og familie. Foto: Michael Brochmann

Ole Solskin fortæller videre, at der var tæt løb mellem, hvem der blev nummer 1 og nummer 2. 

"Vi vurderer det ved, at hvis bilen kom ind med en fejl, ville de så kunne rette den på fem minutter. Hvis de skal lave nyt folie for at rette fejlen, er der ingen tvivl om, hvem der vinder."

Simon Manley Jokumsen blev nummer 2 sidste år og nr. 3 året før. Han var derfor naturligvis glad for at blive nummer 1 i år.

"Jeg er altid med for at vinde, så derfor var jeg selvfølgelig super glad for at vinde i år. Jeg gjorde det så godt jeg kunne - alle mine runder gik godt, så hvis de andre havde været bedre, havde der ikke været noget at gøre ved det."

Der er altid en kreativ konkurrence ved DM. I år skulle deltagerne pakke et fad ind. Der gives point for kreativitet og udførelse samt for at holde sig til det oplyste tema, som i år var Le Mans 100 års jubilæum.

Simon Manley Jokumsen klarede det hele flot og vil nu gå videre til verdensmesterskaberne i wrapping – World Wrap Masters, som finder sted ved FESPA Global Print Expo i München den 24-26. maj.

"Det er faktisk det allerbedste ved at blive nummer 1, at jeg går videre til verdensmesterskaberne, det er hovedformålet med det hele."

FESPA Denmark arrangerer turen til FESPA Global Print Expo – se mere her.

Simon Manley

Vinderen af World Wrap Masters Denmark Simon Manley Jokumsen. Bag vinderen står den ene af dommerne, Rikke Madsen Christiansen. Til højre for ham står dommer Ole Solskin, sidste års vinder og dette års nummer 3, Maria Terp Holt samt nummer fire Katrine Clausen. Foto: Michael Brochmann

I alt var der 15 deltagere i konkurrencen, som skulle igennem flere runders udskilningsløb på førstesalen hos Audi, som var fyldt med biler, folier, deltagere, tilskuere og merchandise fra de fire sponsorer: Antalis, Hexis, Signcom Denmark og Vikiallo.

Som noget nyt havde dff - en del af GRAKOM udskrevet en fotokonkurrence, hvor alle med interesse for foto kunne komme og tage billeder under konkurrencen. Hvis man har været forbi, men endnu ikke indsendt sit billede, kan det stadig nås her.

Læs også
Danmarksmesterskabet i wrapping, der er arrangeret af FESPA Denmark, fandt sted hos Audi Fredericia i weekenden. 12 håbefulde wrappere deltog, men kun én løb med sejren. Læs den spændende reportage om konkurrencen.
I dag og i morgen er der Danmarksmesterskaber i wrapping. Netop nu konkurrerer de femten deltagere på livet løs. Den første udskillelse sker senere i dag og i morgen vil der være fire tilbage i finalen.