Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Bliv klogere på EU's regulativ om skovrydning

Bliv klogere på EU's regulativ om skovrydning Foto: Istock
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Torsdag 04. januar 2024
EU-regulativ om skovrydning bliver gældende fra slutningen af året. Der er fortsat en række uafklarede forhold, men grafiske virksomheder kan få mere at vide om, hvor langt man er på dette Intergraf-webinar.

EU's nye regulativ om skovrydning, der kommer til at gælde fra 30. december 2024 skal forhindre at forbrugerne med køb af produkter bidrager til skovrydning og skovdegradering.

GRAKOM er ved at afdække de praktiske konsekvenser for trykkerierne. Herunder om der er behov for yderligere tiltag fra trykkeriernes side, hvis disse allerede har en FSC/PEFC certificering eller køber certificerede produkter.

Hvis man ønsker at vide mere om status på implementeringen af lovgivningen, kan man tilmelde sig Intergrafs webinar om emnet. Det er den 18. januar kl. 10.00-11.30.

Man kan tilmelde sig her.

Webinaret er kun for medlemmer af GRAKOM.

Læs også
Forståelsen hos folkeskoleelever hænger positivt sammen med at læse på papir, mens læsevaner på skærmen er minimalt relateret til læseforståelse.
I den netop offentliggjorte PISA-undersøgelse ses det største fald i elevernes læsefærdigheder siden PISA-undersøgelserne startede i 1997. Udover Covid-19 kan en af årsagerne være digitalisering, skriver VIVE, som foreslår en undersøgelse for at få området belyst. GRAKOMs direktør, Carina Christensen er enig.