Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

200.000 forventes at besøge Drupa-messen i år

200.000 forventes at besøge Drupa-messen i år
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Fredag 24. maj 2024
Drupa-messen fokuserer i år på digitalisering, bæredygtighed og produktionsautomatisering. Messen løber fra 28. maj - 7. juni.

Den globale printindustri forventes at opnå en gennemsnitlig vækst på over 2,1 pct. over de næste fem år, hovedsageligt drevet af etiketter og emballage. Det skriver Messe Düsselforf, der står bag Drupa-messen, der afholdes hver fjerde år. I år er det den 28. maj til 7. juni.

Forventningen er, at der kommer omkring 200.000 besøgende i år til verdens største grafiske messe, der i år fokuserer på digitalisering, bæredygtighed og produktionsautomatisering.

Drupa har 1.642 udstillere fra 52 lande. De besøgende forventes at komme fra 180 forskellige lande. Udstillingsarealet i Düsseldorf Messecenter er på mere end 14.000 m2 og breder sig over 18 haller.

Som medlem af GRAKOM får du rabat på billetten til Drupa. Se mere her.

Læs også
Intergrafs 125 sider lange økonomiske rapport over den europæiske grafiske branche er netop udkommet. Hent den gratis her, hvis du er GRAKOM medlem.
Den årlige CMO trendanalyse fra MyResearch har stillet spørgsmål til virksomheders anvendelse af rådgivning fra bureauer inden for miljø og klima markedsføring.