Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller
Kontaktperson Dennis Buhl

Stena Recycling

Stena tilbyder genvinding og miljørigtig afsætning af dine materialer

Stena Recycling kan sammen med din virksomhed udforme og tilpasse en løsning inden for genvinding.
Efter mange år i tæt samarbejde med store og mindre trykkerier, har vi en stor viden om branchens interne processer. Handelsvarer som returpapir, emballager, offsetplader og plast samt en række affaldsfraktioner som kemikalier og almindeligt virksomhedsaffald findes i de fleste grafiske virksomheder.

Du får et skræddersyet forslag, der gør sortering og håndtering så enkel og tryg som muligt for din virksomhed. Forslaget udarbejdes ud fra hvilke typer af materialer, du arbejder med. Samtidig får du også forslag til valg af containere, sorteringssystem, afhentningsfrekvens og uddannelse i kildesortering.

Når vi har afhentet dine fraktioner, sørger vi for bedst mulig forædling på vore moderne og certificerede anlæg. Her bliver blandt andet dine gamle offsetplader til en ny aluminiumsråvare, og køkkenrullen i frokoststuen kan være dit eget returpapir.

Sammen skaber vi en effektiv og lønsom affaldsøkonomi, miljømæssige fordele og en høj sikkerhed for dig. På den måde bidrager vi til, at din virksomhed har et stærkt miljøimage og en stor konkurrenceevne.

Info

Stena Recycling
Banemarksvej 40
2605 Brøndby
Telefon +45 56979200
www.stenarecycling.dk

Kontaktperson
Dennis Buhl
Telefon +45 20651513

Åbningstider
Mandag-torsdag 07.00-16.00
Fredag 07.00-15.00

Følg Stena Recycling på LinkedIn