Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Konica Minolta

Innovative printteknologier, der styrker din virksomhed 

Konica Minolta tilbyder forretningsrådgivning, banebrydende teknologier og software inden for produktions- og industriprint. Vores ”Igniting Print Possibilities”-portefølje understøtter top-of-the-line print, emballage og labelkonvertering, der skiller sig ud og skaber merværdi for vores kunder. Vi gik ind på markedet for produktionsprint i 2004 og er i dag markedsledende. 

Som serviceudbyder inden for produktions- og industriprint tilbyder Konica Minolta integrerede workflows og applikationer samt professionelle og avancerede hardwareprodukter. Vores mål er at hjælpe virksomheder med at forbedre deres forretning og bundlinje.  

Vi leverer support og forretningsværktøjer, der hjælper dig med at komme ind på nye markeder gennem effektive print- og webteknologier, der styrker din virksomhed her og nu.  

Du kan læse mere om vores portefølje her.

Innovation er kernen i alt, hvad vi gør. I løbet af de sidste 150 år har vi skubbet grænserne for teknologi ved at skabe visionære produkter og tjenester. Vi innoverer til gavn for vores kunder, samfundet og verden. Vi er derudover kendt for at opbygge langsigtede partnerskaber med vores kunder.

Bæredygtighed er nøglen

Vi er blandt de 100 mest bæredygtige virksomheder i verden – for tredje år i træk. Vi reducerer vores miljøpåvirkning i alle vores forretningsprocesser – fra produktudvikling, indkøb og produktion til distribution, salg, service og genbrug. Vores ambitioner inden for bæredygtighed rækker langt ud over vores virksomhedsgrænser, og vi tager det med os i alle processer. Vi tilbyder også industrien muligheden for at gøre deres egen produktion helt klimakompenseret.  

Besøg vores hjemmeside.

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s 

Lautrupvang 2B 
2750 Ballerup 
Danmark 

Nyhedsbrev 

Få relevante nyheder omkring digitaltryk fra Konica Minolta. 
 

Du tilmelder dig her