Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller
Primær kontaktperson Nils-Arne Sletten

Agfa

Agfa er førende leverandør til den grafiske branche samt sign og display virksomheder. Vi leverer en række yderst produktive og alsidige storformat inkjet printere og dertil blæk, samt automatiseret workflow software til sign & display virksomheder i hele verden. Vi leverer også vores state-of-art inkjet blæk til adskillige industrier, der har integreret print direkte i fremstillingsprocesser som for eksempel emballage.

Agfa i Norden omfatter filialer i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Salget på Island varetages af den danske organisation, mens Agfa i Finland står for Estland, Letland og Litauen. Fælles nordisk ledelse og fælles adgang til højtkvalificerede specialister inden for support, service og uddannelse, giver Agfa en stor samlet styrke. Koncentrerede ressourcer på områderne kompetence- og forretningsudvikling, kvalitetssikring samt logistik giver yderligere fordele. Samtidig bibeholdes det nationale og lokale præg, hvad angår markedsføring, salg og kundepleje.

Miljø
Agfa anvender mange ressourcer på miljøområdet. Ambitionen er overalt at se miljølovgivningen som et minimumskrav. Grundlaget findes i Agfa's retningslinier for miljøbeskyttelse og sikkerhed, som udvikles inden for rammerne af Responsible Care - den kemiske industris eget normsystem for miljøarbejdet.
Agfa vil med dette arbejde tage producentansvar for sine produkter gennem hele deres livscyklus, fra konstruktion til produktion, råvare- og energiforbrug, distribution til kunden, kundens håndtering og til sidst en forsvarlig bortskaffelse efter endt brug.

Agfa-koncernen blev dannet i 1964 ved en fusion mellem den tyske koncern Agfa AG (grundlagt 1867) og den belgiske koncern Gevaert Photo-Producten NV (grundlagt 1894).

Kontaktoplysninger

Agfa, filial af Agfa NV Belgien
Teknikerbyen 5, 2.
2830 Virum, Danmark
www.agfa.com
Nils-Arne Sletten
Nordic Sales Manager Inkjet
Nordic Branch Manager
M+47 909 88 566
nils-arne.sletten@agfa.com

Service og support
Tlf: +45 43 26 67 40
E-mail: Service og support
E-mail: Forbrugsmaterialer

De fem vigtigste vareområder

Commercial Printing
Sign & Display
Newspaper
Packing & Labels
Security Printing

Læs mere her