Webinar
Fødevareanprisninger & -mærker
Hvordan bruger du anprisninger, og hvad betyder de enkelte mærker?

Tid og sted
- Dato
- 02. marts 2023
- Starttidspunkt
- Kl. 9.00
- Sluttidspunkt
- Kl. 10.00
- Adresse
- Webinar
Pris
- Medlemmer
- Gratis
- Øvrige
- 750 kr.
Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud to hverdage før.
Frist og information
- Tilmeldingsfrist
- 01. marts 2023
- ● Status
-
Ledige pladser

Charlotte F. Grønnegaard
Anprisninger af fødevarer spiller en vigtig rolle, når man gerne vil fange forbrugerens interesse. Men man skal passe på med at bruge ikke-dokumenterbare udsagn og anprisninger. Men hvornår er en anprisning i orden, og hvornår er den ikke?
Det bliver du klogere på, når Varefakta på dette webinar giver en gennemgang af, hvilke anprisninger der er lovlige at anvende, samt hvilke krav anvendelsen af anprisningerne udløser. Du får også en gennemgang af de mange fødevaremærker, der florerer og lødigheden af disse.
Vi kommer bl.a. ind på:
- Vildledning
- Ernærings- og sundhedsanprisninger
- Kvalitetsanprisninger
- Produktnavn og varebetegnelse
- Officielle og uofficielle fødevaremærker.
Der bliver mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
Målgruppe
Alle der arbejder med design af emballage, tekstdeklarationer og emballagebranding
Oplægsholder
Anne Nymand-Grarup, teknisk og regulatorisk leder, fødevarer, Varefakta
Bemærk
Webinaret bliver ikke optaget