Fra venstre adm. direktør i GRAKOM, Thomas Torp, best.formand i Kforum, Jesper Højberg, adm. direktør i Kforum, Timme Bisgaard Munk, redaktør for Creative Club og GRAKOM, Pia Osbæck. Foto: Colorrange Photography.

Fra venstre adm. direktør i GRAKOM, Thomas Torp, best.formand i Kforum, Jesper Højberg, adm. direktør i Kforum, Timme Bisgaard Munk, redaktør for Creative Club og GRAKOM, Pia Osbæck. Foto: Colorrange Photography.

GRAKOM og Creative Club overtager Bureaubiz

GRAKOM og Creative Club styrker sit indholdstilbud til bureau- og marketingbranchen med købet af det 12 år gamle branchemedie.

Creative Club går nu endnu mere i offensiven over for bureau- og marketing-branchen. Det sker med købet af branchemediet, Bureaubiz, som Grakom og Creative Club overtager fra Kommunikationsforum.

Grakom er erhvervsorganisation for grafisk kommunikation og medier, og rummer en række bureaumedlemmer, der er organiseret i Creative Club. Overtagelsen af Bureaubiz vil styrke det indholdstilbud, som Creative Club giver sine medlemmer.

"Vi lancerede for et år siden et stærkt tilbud til vores bureaumedlemmer ved at etablere Creative Club, og nogle måneder efter lancerede vi en ugentlig nyhedsmail og ansatte Pia Osbæck som redaktør. Creative Club er vokset og har tiltrukket flere bureauer til foreningen. Med købet af Bureaubiz sætter vi turbo under den satsning," siger adm. direktør for Grakom og Creative Club, Thomas Torp, og han fortsætter:

"Bureaubiz er - og skal fortsat være - et selvstændigt medie og vi vil fokusere på journalistisk orienterede nyheder samt holdninger og faglige perspektiver,” siger Thomas Torp og tilføjer:

”Det er vores ambition, at vi med Bureaubiz opnår en meget større betydning og synlighed over for bureau- og marketing-branchen."

Bureaubiz og Kommunikationsforum vil fremover samarbejde omkring events og jobannoncer og fra Kommunikationsforums bestyrelsesformand, Jesper Højbjerg Christensen, lyder det:

“Landets reklamebureauer har brug for en mangfoldighed af nyheder, viden og services for at fremme vækst og innovation i Danmark. Vi har som en kreativ medieplatform været glade for at eje og videreudvikle Bureaubiz for de mange ildsjæle og nytænkere. Men på den lange bane er Grakom som en 360 graders partner stærkere for reklamebranchen. Vi er glade for, at samarbejdet med Grakom fortsætter, bl.a. om events og jobannoncer. Resultatet vil være et stærkt partnerskab i mange år frem, der vil sikre de services, som er med til at udvikle sektoren, både kreativt og digitalt.”

Pia Osbæck, der er redaktør for Creative Club, bliver redaktør for Bureaubiz. Der bliver tilknyttet 2 medarbejdere samt en række freelance ressourcer til mediet.

Pia Osbæck kender Bureaubiz særdeles godt idet hun for 12 år siden var med til at stifte mediet sammen med Finn Graversen og Peter Engholm. Begge forventes at blive knyttet til Bureaubiz som skribenter.

Overtagelsen sker d. 1. marts.