Få støtte til grøn cirkulær omstilling

Virksomheder med op til 250 ansatte kan få op til 90.000 kr. i økonomisk støtte til at udvikle en grøn cirkulær forretningsmodel.

Gennem bl.a. Erhvervshus Sydjylland kan virksomheder deltage i programforløbet Grøn Cirkulær Omstilling, hvor man kan få hjælp til at udvikle en grøn cirkulær forretningsmodel.

Virksomheden selv skal ikke investere penge, men tid i projektet. I gennemsnit omkring 400 timer.

Der er fire forløb, man kan ansøge om:

  • Individuelt forløb, hvor man får en konsulent til at hjælpe med at udvikle en grøn cirkulær forretningsmodel. Virksomheden bruger i gennemsnit 380 udvilingstimer.

  • Kollektivt forløb, hvor man sammen med andre virksomheder får udviklet en grøn cirkulær forretningsmodel med fokus på samarbejdsmuligheder.

  • Sprint forløb, hvor man deltager i et intensivt designforløb, med fokus på innovative løsninger.

  • Datadreven cirkulær forretningsudvikling, hvor der vil være fokus på digitalisering og data til at udvikle cirkulær forretningsudvikling.

Kravet er, at man højst har 250 medarbejdere og en omsætning på max. 373,6 mio. kroner (50 mio. euro), og virksomheden må ikke være ejet af en større virksomhed.

Projektet gælder til 2022 og har løbende ansøgningsfrister. Bag projektet står Den Europæiske Fond for Regionaludvikling samt 17 partnere, heriblandt Danmarks erhvervshuse.

Se mere om projektet her

Hvis du er interesseret i at høre mere om Grøn Cirkulær Omstilling, kan du også kontakte GRAKOM: Carsten Bøg på tlf. 20123413.