Bogudgivelse hos GRAKOM

Så er der nyt læsestof til natbordet. GRAKOMs direktør, Thomas Torp, udgiver bogen God Organisationsledelse med afsæt i bl.a. GRAKOMs transformation samt hans egne 35 års erfaring. Det er bogen til alle, der ønsker at være på forkant med udviklingen i Foreningsdanmark.

For os alle – individer som virksomheder – er det af stor betydning, at vi har stærke, danske organisationer. Derfor er der også brug for, at vi i fællesskab begynder at diskutere, hvad god organisationsledelse er. Den diskussion tager GRAKOMs adm. direktør nu på spektakulær vis hul på med udgivelsen af bogen God Organisationsledelse.

Lige siden Thomas Torp som 15-årig trådte ind i ungdomspolitik, har hans hjerte banket for organisationsledelse, og disse 35-års erfaring er nu blevet en debat- og håndbog, der bl.a. også tager afsæt i GRAKOMs spændende transformation.

I bogen findes både konkrete værktøjer, medrivende diskussioner, gode ideer, oplevelser fra det virkelige liv og skarpe iagttagelser af det helt særlige ved at lede en medlemsorganisation anno 2020.

GRAKOM vil derfor gerne invitere alle interesserede til at deltage i markeringen af bogens udgivelse.

Grundet Covid-19-situationen holdes ikke reception men derimod åbent hus. Denne form for bogudgivelse giver heldigvis også bedre mulighed for en lille snak samt lidt til ganen og halsen i afslappede og trygge rammer.

Så kig forbi til bogudgivelse og åbent hus og mød forfatteren.

Mandag den 23. november mellem kl. 9.00 og 17.00 hos
GRAKOM, Zieglers Gaard,
Nybrogade 12, 1203 København K

Bogen kan købes her