Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

dff / Dansk Fotografisk Forening

dff / Dansk Fotografisk Forening er interesse, netværks- & paraplyorganisation for professionelle fotografer i Danmark. Med en dåbsattest dateret i 1879 er foreningen en af verdens ældste foreninger for professionelle fotografer – sandsynligvis den ældste. I dff finder du dit faglige forum og netværk.

Bliv en del af et fagligt fællesskab med langt over 100 medlemmer

Hero-with-details
Bent Nygaard Larsen
Bent Nygaard Larsen

Ovenstående foto: Bent Nygaard Larsen

Foreningens formål er at fremme og udvikle det fotografiske håndværk.

Det gøres bl.a. gennem events, kurser og seminarer og mange andre relevante møde- og netværksaktiviteter.

Vi prioriterer meget højt, at du får mulighed for fortsat at udvikle dig selv som fotograf.

Derfor kan du via vores hjemmeside, nyhedsbreve samt dff’s Facebookside og -grupper modtage et væld af nyhedsinformation og spændende tilbud om events, workshops, videreuddannelse, studierejser og andet specielt for medlemmerne i den fotografiske branche.

Som medlem i dff kan du deltage i spændende Q-møder og C2C-møder (gå-hjem-møder) over hele landet eller online samt deltage i inspirerende workshops og større events som landsmøder. Du kan også deltage i dff’s studierejser til specialpriser, og du får mulighed for at få tilskud/rabat til deltagelse på forhåndsgodkendte kurser.

Som medlem af dff er du også medlem af Federation of European Professional Photographers – FEP – så
dff-medlemskabet giver dig derfor adgang til FEP's kvalifikationssystem med tildeling af titel i europæisk system - og selvfølgelig kan du også deltage i FEP’s billedkonkurrencer.

dff giver dig et fagligt rygstød over for offentlighed og myndigheder i vitale spørgsmål som uddannelse og lovgivning på dit fagområde. dff arbejder for din ophavsret og øvrige rettigheder og dff repræsenterer fotograferne i uddannelsessystemet og på fagskolerne.

Ud over alle faglige og kreative tilbud får du også tilbud om rabat og medlemsfordele hos en række leverandører;  f.eks. specialudviklet dff all-risk forsikring på dit fotoudstyr, rabat på benzin, inkassoaftale etc.

dff tilbyder forskellige muligheder for, at virksomheden eller du som individuel person kan blive medlem. Er virksomhedens hovedbeskæftigelse fotografi og/eller video, eller er du selv uddannet fotograf/videograf eller ansat og arbejder med fotografi/video som hovedbeskæftigelse, kan du søge medlemskab uden videre og med det samme.

Er fotografi/video/FTP ikke din hovedbeskæftigelse eller hovederhverv i øjeblikket, kan du søge prøvemedlemskab. Når du herefter – indenfor 12 måneder – erhverver en “dff Master kvalifikation”, kan du fortsætte som ordinært dff medlem. Et prøvemedlemskab koster det samme som et almindelig personligt eller virksomhedsmedlemskab.

Læs mere om de forskellige medlemskabstyper her.

Går du på en anerkendt fagskole eller er elev som fotograf, web designer, videograf FTP, redigeringsteknikker, photoshopper etc. med tilknytning til faget, kan du blive medlem gratis i indmeldelseskalenderåret.

Psst! Er du en nystartet virksomhed? Bliv medlem gratis! 
Er virksomheden startet inden for de seneste to år? Få et gratis startup-medlemskab, der giver dig fuld adgang til alle ydelser det første år – barselsfonden undtaget. Du kan også få 12 måneders gratis abonnement hos ProLøn.

Du må max have tre ansatte og ikke have tegnet overenskomst. 

Bestyrelse

Formand

Jens Erik Bæk

Kristian Kristensen

Henrik Wichmann

Berit Hviid

Karsten Harders

Info & spørgsmål

Vil du vide mere?

 

Kontakt Bent Nygaard på

Tlf: 22 56 90 10

Mail: bn@grakom.dk

Fordele

Netværk

dff er foreningen med stor vægt på det faglige netværk for professionelle fotografer og virksomheder indenfor alle grene af video & fotografi; reklame, portræt, reportage, mode, presse, industri, bolig, skole, kunst, natur etc.

Erfaringer

I dff kan du både modtage og give, når du hhv. trækker på kollegers erfaringer og selv deler erfaringer og kompetencer både nationalt og internationalt. Mentor ordning er også under udarbejdelse.

Inspiration

Du får inspiration – både til at afprøve nye idéer og vinkler på dit fotografiske stil & udtryk og til at få din forretning og din personlighed til at blomstre og udvikle sig.

Konkurrencer

Du kan deltage i dffs årlige billedkonkurrence med udstilling, hvor du kan måle dig med dine kollegaer i netværket både i dff, Federation of European Professional Photographers og andre sammenhænge.

Uddannelse

Du kan deltage i Kvalifikationsuddannelse i dff med tildeling af kvalifikationstitel for valgt nationalt niveau. Yderligere kan du deltage i FEP international kvalifikation ved bedømmelse af dit billepanel, og opnå europæisk kvalifikationstitel.

Politik & ophavsret

Som medlem af dff er du direkte med til at støtte op omkring dff’s politiske arbejde for bl.a. fotograf & FTP uddannelsen,rettigheder, lovgivninger både nationalt og internationalt, hvor dff har en stærk stemme i debatten.
eventPage.EventTitle
12
Jun.
Kursus // Odense
Få intensiv træning i videoredigering med et kursusforløb i små hold, typisk 4 til 8 deltagere.
eventPage.EventTitle
12
Jun.
Møde // Odense
Lær alle indstillinger og undermenuerne på dit kameraudstyr.
eventPage.EventTitle
14
Jun.
Webinar
På webinaret gennemgås GRAKOMs nye forslag til databehandleraftale for kommunikationsindustriens virksomheder.

Hver fredag sender vi et nyhedsbrev ud med både generelle GRAKOM-nyheder og med specifikke branchenyheder til GRAKOMs branchefællesskaber. Du kan se de seneste nyheder herunder og også tilmelde dig nyhedsbrevet.

Hvis du ikke vil gå glip af nyheder rettet mod kommunikationsbranchen, så tilmeld dig vores fredagsnyhedsbrev.

Karen Vesterager og Jacob Surland lever af deres passion, fordi de aldrig springer over, hvor gærdet er lavest.
Otte fotografer løb med titlerne, da Årets Fotograf 2023 blev kåret.
Der var tæt løb mellem nummer 1 og 2, da dommerne skulle bedømme, hvilken fotograf, der løb med sejren i fotokonkurrencen, som løb af stabelen, da der var Danmarksmesterskab i wrapping.
Image quote

dff er et unikt fagligt netværk, hvor relationer, samarbejder, tilbuddet af opkvalificerende arrangementer og workshops er supergode

henning rix fotografi

Henning Rix

henning rix fotografi