Kunder prioriterer hurtig levering fremfor kvalitet

Bella Skilte & Prints direktør Michael Rytter er for nylig indtrådt i FESPA Danmarks bestyrelse. Vi har interviewet ham til FESPAs nyhedsbrev.

For 10 år tilbage besluttede adm. direktør for Bella Skilte & Print, Michael Rytter at melde sig ind hos GRAKOM, fordi man er en del af den grafiske verden med produktion af reklamer og dekorationer. Hidtil havde han været medlem af Danske Malermestre.

“Danske Malermestre er mere rettet mod malermestre, men det er ikke relevant for os at komme på efteruddannelse hos dem. Det er langt mere relevant for os at efteruddanne os inden for grafik og print,” siger Michael Rytter.

For nylig har han så også valgt at blive en del af FESPA Danmark, der blev etableret i 2019 og hvor 116 virksomheder siden har meldt sig ind.

Michael Rytter indtrådte samtidig i bestyrelsen. 

“Det er dog ret nyt endnu, og jeg ved ikke helt, hvad min rolle komme til at blive,” siger Michael Rytter, som tidligere har siddet i bestyrelsen for Skilte- og Print Gruppen. 

En branche i konstant konkurrence  
Skilte- og printverden er ligesom mange andre brancher præget af konkurrence. Især inden for  priser og leveringstider. 

“Når folk har afgivet en ordre, vil de gerne have varen leveret hurtigt, og jeg oplever, at det i højere grad handler om kort levering end om kvalitet,” siger Michael Rytter, der pointerer, at man selvfølgelig hos Skilte & Print kun leverer kvalitetsvarer.

På den måde konkurrerer Bella Skilte & Print med andre virksomheder om, hvem der har den korteste leveringstid. 

Tre partnere 
Michael Rytter startede hos Bella Skilte & Print i 1990 og købte senere virksomheden med sin bror i 2006, Morten Nielsen. Senere har de taget Lars Riis Jensen ind som partner, der ligesom Michael Rytter er ansvarlig for salg. 

Bella Skilte & Print sælger skilte til facader og til indendørs og udendørs brug, samt bannere, displays, postere og montage.