Få inspiration fra Club FESPA

Et overblik over nyhederne fra hele FESPA. 

FESPAs internationale side er et godt sted at kigge efter inspiration og viden til at udvikle din virksomhed.

Som medlem af FESPA Denmark har du adgang til alle Club FESPAs artikler. Det kræver blot, at man opretter sig som bruger. Det kan man gøre her.

Du kan få håndgribelige råd om alt fra besparelser i produktionen til designløsninger i FESPAs ’How to Guides’ eller ekspertråd og prognoser for branchen i FESPAs ’Business Advice’.

Et overblik over nogle af de nyeste, brancherelaterede artikler:

Spar tid og penge med automatisering af bredformat
Der kan være mange fordele ved at automatisere din produktion. FESPA taler med Stephan Reiter, der er head of strategic alliances hos tyske OneVision, som leverer softwareløsninger til print- og medieindustrien, om hvad der kan være at vinde ved at lave en automatiseret løsning.

Læs mere her.

Skær spildet væk med bedre farvestyring
Farvestyring kan virke som et utilnærmeligt område, men er værd at begive sig ud. Fordelene ved at bruge software som fx ColorLogic, er i hvert fald til at føle på, skriver FESPA.

Læs mere her.

Kommer der et boom i industrielt print efter corona?
Peter Buttiens, der er general manager i den europæiske association for fabrikanter af skærmprint-udstyr, ESMA, ser på fremtiden for print i et post-corona-marked. Særligt inden for biomedicinsk print og tekstil ser han nye muligheder.

Læs mere her.

 

Alle artikler fra Club FESPA kan læses her.