Danish Promotion Association

Danish Promotion Association (DPA) er en interesseorganisation for virksomheder i Danmark, som forhandler eller producerer reklame- og gaveartikler, merchandise og profilbeklædning. 

En del af GRAKOM
DPA er en del af GRAKOM, og man bliver derfor som medlem af DPA også full service medlem af GRAKOM. Udover de forskellige målrettede tilbud DPA har til virksomheder, der producerer eller forhandler reklameartikler, så får man også adgang til samtlige services og ydelser hos GRAKOM. Se alle fordelene her.

Kontingentet for at være medlem af DPA følger således GRAKOMs kontingentsatser.

Det betyder også, at medlemmer af GRAKOM, som falder inden for DPA’s interesseområde, kan blive medlem af DPA uden yderligere omkostninger.

Som distributørmedlem er virksomheden forpligtet til at have en compliance aftale enten hos GRAKOM eller anden rådgiver. 

Meld dig ind her

Gratis for nystartede virksomheder
Har du startet virksomhed inden for de sidste to år, har ansatte eller påtænker at ansætte? Så kan du få et startup-medlemskab med fuld adgang til alle ydelser, dog undtaget barselsfonden, gratis det første år. Du må max have tre ansatte og ikke have tegnet overenskomst. Hvis du er distributør, skal du dog stadigvæk have en complianceaftale.

Meld dig ind som startup her

Medlemmer

Medlemsliste

Vil du vide mere?

Kontakt Charlotte F. Grønnegaard på 24 47 69 97 eller cg@grakom.dk