LEAN i praksis

– vejen til succesfuld ”start-up” eller ”genstart” af LEAN.

Du har måske prøvet det før; at starte en LEAN-proces for at se den sygne hen igen, eller måske du tænker, det der LEAN, er det ikke kun for større virksomheder? Eller alt det LEAN, hvad er det, og er det overhovedet noget, jeg kan bruge i min virksomhed?

Svaret er enkelt; LEAN er klart noget, der kan bruges i alle typer virksomheder, for LEAN handler om at sætte kunden i centrum og være udgangspunkt for alt, hvad vi gør, hvad enten vi taler salg, administration eller produktion.

Selvfølgelig kan man tænke, det er ikke noget for os, det har vi prøvet, eller har hørt om nogle, der har prøvet, men nogle gange skal man ikke tro på alt, hvad man hører.

Optimering eller re-tænkning af workflowet, lige fra salg til levering, optimering af enkeltprocesser, minimering af spild, ”LEAN-tænkning” blandt medarbejderne er blot nogle af de områder, der fokuseres på i LEAN-processen.  

Så hvis optimering, omkostningsminimering, fokus på medarbejdernes motivation og arbejdsmiljø er noget for dig, bør du deltage i webinaret ”LEAN i praksis” og blive skarpere på, hvordan du kommer succesfuld i gang – måske igen – med din LEAN-proces.

Tilmelding

Deltager #1
Deltager #2
Deltager #3