Virksomhederne i kommunikationsbranchen er i konstant udvikling og forandring. Det, der var mantraet i går, er ikke nødvendigvis det, der rykker i morgen. Virksomheder har brug for at tænke nyt og forandre sig og ikke mindst forstå og tiltrække en ny generation af kunder og medarbejdere.

På GRAKOM Dagen 2020 sætter vi fokus på, hvad der sker på det digitale område, hvilke trends der er værd at holde øje med i vores branche, og hvordan får vi det hele til at gå op i en højere enhed med både SoMe-fristelserne og en krævende arbejdsdag.

Vi åbner dagen med et politisk indspark fra Christiansborg, hvor branchens stemme på Borgen vil aflæse de politiske røgsignaler, der er relevante for kommunikationsbranchen. Dernæst skal vi høre den fascinerende historie om, hvordan Coolshop har bevæget sig fra en lille garagebutik til en milliardforretning.

Og som altid slutter vi af med et grin.

 

Middag dagen før
Også i år kan du mødes med dine kolleger aftenen før, hvor vi har arrangeret en netværksmiddag kl. 19. Du har også mulighed for at overnatte, så sparer du transporten på dagen.

Se mere her

 

Tilmelding

Deltager #1
Deltager #2
Deltager #3