Trine Nielsen – Den grafiske branches innovationskraft
Den grafiske branche lever og har det godt. Virksomhederne producerer mere med færre hænder, og mange har bevæget sig ind på nye forretningsområder. Men hvad har gjort virksomhederne i stand til at forny sig, og hvad skal der til for, at branchen også i fremtiden har bæredygtige forretningsmodeller? Det giver Trine sit bud på.

Trine Nielsen – Trine tiltrådte som rektor for DMJX tidligere på året og har en lang karriere bag sig med ledende poster i bl.a. Kulturstyrelsen, Koda, Berlingske Media og Konceptfactor. Hun er forfatter til to bøger om innovation og udvikling; Vinderkoncepter og Innovationens ABC. Trine udviklede, iregi af Koda, Musikzonen, der skabte nye indtægtsstrømme til musikken i Danmark.

Peter B. Lange – Når en branche skal genopfinde sig selv

De sidste 20 år er konstant forandring blevet et rammevilkår for den grafiske branche. Og det ser ikke ud til at blive anderledes i fremtiden. IBM er en stor klassisk it-virksomhed, som i sin over 100 år historie flere gange har genopfundet sig selv for at tilpasse sig store forandringer. Netop i disse år er IBM overhalet i markedsværdi af selskaber, der knap eksisterede for 20 år siden. Peter vil i sit indlæg fortælle om IBM’s forandringsproces og om de teknologier, der kommer til at præge de næste 5-10 års udvikling.

Peter B Lange – Peter er Nordic Software Client Architect Leader hos IBM og er en af IBMs erfarne tekniske ledere. Med mere end 20-års erfaring i koncernen har Peter arbejdet med udvikling af nye teknologier til den grafiske branche som computer-to-plate og 1st generation digital fotografi.

Jesper Theilgaard – Klimaforandringer en mulighed eller en trussel

FN’s klimapanel IPCC udgav i 2013 sin 5. rapport med den hidtil stærkeste samling af indicier på at en klimaændring er i gang, og at mennesket er den direkte årsag med afbrænding af fossile brændsler som kul, olie og gas. Jesper giver et indblik i den komplicerede debat om klimaets tilstand – men giver også et bud på de muligheder, forandringerne giver.

Jesper Theilgaard – de fleste kender Jesper fra hans tid som vejrprofet der på saglig og pædagogisk vis formidlede vejrudsigten på DRs TV-avisen. Han har i dag sit eget firma, der beskæftiger sig med formidling om meteorologi og klimaforandringer og er desuden forfatter til flere bøger.

Jan Hellesøe – Fuckr med dn hjrne

Vær forberedt på en afslutning, hvor du taber næse og mund i forundring over, hvordan man kan manipulere den menneskelige hjerne. Jan vil føre os på en rejse ind i en verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og optiske illusioner, der spiller vores hjerne og synssans et puds.

Jan Hellesøe – Jan er tv-vært, hypnotisør og showmand og er nok allermest kendt for DR-programmet Fuckr med dn hjrne, men han har optrådt gennem 16 år i både Danmark, Las Vegas og Hollywood.

Tilmelding

Deltager #1
Deltager #2
Deltager #3