Erhvervsrejse: New York

Kom med Grakom på erhvervsrejse til New York for at blive inspireret og søge ny viden blandt verdens bedste designere og kreative virksomheder. Vi besøger bl.a. Google, Pentagram Design og Shutterstock.

Program

Søndag den 4. november

08.50 Check in i Kastrup

10.00 Gruppen mødes ved gaten

10.50 Afgang med SAS til Newark

13.35 Ankomst Newark

Gruppen hentes i lufthavnen og køres til det fire-stjernede Hotel Millenium Broadway, som ligger meget centralt lige ved Times Square på Manhattan.

Resten af dagen på egen hånd, men fællesmiddag kan arrangeres.

Mandag den 5. november

09.00 Afgang fra hotellet

10.00 Besøg hos Dentsu Aegis i Tribeca, Chief Commercial Officer Christian Vollerslev

Dentsu Aegis er et af verdens største netværksbaserede bureauer med kontorer i 145 lande og mere end 40.000 medarbejdere. Deres fokus er opbygning af relationer via kommunikationsløsninger, der styrker det enkelte brand og produkterne. De arbejder med digitale kreative løsninger, media planlægning, mobile applikationer, SEO, content, brand tracking m.m. Vi skal høre om tendenserne i USA lige nu og forskellen på at drive bureau i Danmark og USA. www.dentsuaegis.com

12.00 Frokost i Tribeca

14.00 Besøg hos Pentagram Design, Partner, art director og designikon Paula Scher

Dette er verdens største uafhængigt ejede design studie. Ejerne og de kreative kræfter står for al kundekontakt. Vi skal møde en af de store designikoner, Paula Scher, som har udarbejdet design for de allerstørste brands. Hendes arbejder er repræsenteret på bl.a. MoMa, Library of Congress, Centre Georges Pompidou, og hun var den første kvinde, der opnåede den prestigefyldte pris Type Directors Club Medal. www.pentagram.com

16.00 Retur til hotellet

Fællesspisning kan arrangeres om aftenen

Tirsdag den 6. november

10.00 Besøg hos Farmer & Company, CEO Michael Farmer, MBA fra Harvard

Michael Farmer har skrevet den prisbelønnede bog Madison Avenue – Manslaughter, som handler om, hvordan reklamebureauer får sværere og sværere ved at tjene penge i et marked, hvor de er fanget mellem troløse kunder, har mistet kreativ kontrol og får større og større arbejdsbyrder for mindre penge. Michael vil give highlights fra sin bog og fortælle om disse trends i USA. Deltagerne i turen får bogen udleveret inden afrejsen.

12.00 Frokost

14.00 Møde hos 4A’s, Executive Vice President, Mollie Rosen

4A’s er USA’s største brancheforening for reklamebureauerne og har mere end 700 medlemmer repræsenterende 160.000 ansatte. Vi skal høre 4A’s bud på, hvor bureaumarkedet bevæger sig hen, hvad udfordringerne i USA er, og hvilke ydelser de tilbyder deres medlemmer.

16.00 Besøg hos Google, Aske Hoffland

Google behøver næppe nogen nærmere præsentation, og vi skal have en introduktion til, hvordan Google arbejder, høre om de nyeste strømninger, og hvad Google ser som det næste der kan ændre markedet for digital kommunikation.

18.00 Retur til hotellet

Fællesspisning kan arrangeres om aftenen.

Onsdag den 7. november

09.00 Afgang fra hotellet

10.00 Besøg hos Shutterstock

Vi skal besøge en global teknologivirksomhed, som tilbyder platforme med værktøjer og tjeneste, der kan benyttes i det kreative arbejde. Det drejer sig om royalty fri billeddatabaser, musiksamling og videoklip. Desuden tilbyder de vektorer, illustrationer og ikoner til fri afbenyttelse. Sidst men ikke mindst har de udviklet deres eget redigeringsværktøj Shutterstock Editor. www.shutterstock.com 

12.00 Frokost

14.00 Besøg hos dansk grafisk designer

19.30 Fælles afslutningsmiddag

Torsdag den 8. november

Der er mulighed for på egen hånd at se lidt nærmere på New York inden hjemrejsen.

14.00 Gruppen afhentes på hotellet, og vi kører i lufthavnen

17.30 Afgang med SAS til København

07.10 (+1) Vi ankommer til Kastrup den 9. november

De angivne tider er foreløbige, og der tages forbehold for ændringer i programmet.

Pris

Medlemmer: 18.000 kr. 
Øvrige: 23.000 kr.

Der er begrænset antal pladser på turen, så hurtig tilmelding tilrådes, og det er efter først til mølle-princippet.

Prisen inkluderer: Flyrejse med SAS på økonomiklasse t/r inkl. 23 kg bagage og måltider inkl. drikkevarer om bord. Overnatning i enkeltværelse på det fire-stjernede hotel Millenium Broadway. Bustransport fra Newark til hotel og retur. Transport i New York til møderne. Frokost den 5., 6. og 7. november og middag den 7. november. Guide under hele turen. 

Eventuel afbestillingsforsikring tegnes af deltagerne.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til turen, kan du kontakte Michael Brochmann på tlf. 23 65 65 33.