Ejerledernetværk: Lederrollen

Er du ejerleder og går med en række spørgsmål omkring din virksomhed, som du gerne vil drøfte med ligesindede? Så er GRAKOM ejerledernetværk måske noget for dig.

I netværket mødes en gruppe af virksomhedsledere, som samtidig også er ejere, for i et fortroligt rum at udveksle erfaringer samt blive klogere på de udfordringer og emner, der optager dem i forbindelse med driften af deres virksomhed.

Fællesnævneren for deltagerne er, at det skal være ejerledere i kommunikationsbranchen.

Næste møde i ejerledernetværket er den 22. januar kl. 15-18 hos Ecograf, Engmarken 16, 8220 Brabrand.

Emnet er lederrollen, og vi har inviteret Troels Møller, chefkonsulent hos Cubion, til at lave et kombineret workshop og inspirationsforløb med os, som skal fokusere på  lederrollen i ejerledede virksomheder. Hvordan motiverer man sine medarbejdere, hvordan definerer man sin lederrolle, når man både er leder og ejer, og hvordan skaber man rum til en sund medarbejderkultur der fastholder de største talenter? 

Troels har en lang erfaring i ledelsesrådgivning i både private og offentlige virksomheder og har et indgående kendskab til den grafiske branche.

Kort om netværket
Netværket har repræsentanter fra det meste af Jylland. Der afholdes fire møder om året. Møderne afholdes fra kl. 15-18 med et enkelt, der slutter kl. 20 og afsluttes med middag.  Prisen for deltagelse i netværket er 6.000 kr. pr. person pr. år, som inkluderer eksterne oplæg, mødefaciliter og spisning.

Møderække i 2019
1. møde // 26.02.2019 // WERKs Grafiske Hus // Fordelsprogram
2. møde // 21.05.2019 // SDU // Udvikling contra drift & generationskiftet + middag
3. møde // 10.09.2019 // Macrodot // Tilskudsmuligheder for SMV'er
4. møde // 12.11.2019 // Ecograf // Lederrollen (rykket)

Møderække i 2020
1. møde // 22.01.2020 // Ecograf // Lederrollen

Læs mere om netværket her.