Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fylder 75 år. 

Det fejrer vi med en fest for hele medie- og kommunikationsbranchen. Festlighederne skydes i gang: 

Mandag den 3. september 2018 
kl. 16 – ca. 18.30 
Aller Huset, Havneholmen 33, 1561 København V. 

Her åbner vi samtidig med bistand fra kulturministeren vores jubilæumsudstilling, der sætter højskolens udvikling i perspektiv i forhold til mediebranchens udvikling og aktuelle udfordringer. Udstillingen rejser rundt i landet i det næste år. Det vil glæde os gevaldigt at se dig og dine kollegaer til festlighederne. Huxi Bach vil gelejde os gennem dagens indslag og give os sit eget uforbeholdne perspektiv på branchen. 

Aller var initiativtager til Den Grafiske Højskole, hvor de første 70 studerende startede i september 1943. Siden fusionerede DGH med Danmarks Journalisthøjskole i 2008. 75 år efter begyndelsen er Aller Media stadig en tæt samarbejdspartner og stor aftager af praktikanter og dimittender fra højskolens 9 BA-uddannelser. Derfor er Aller Media vært og sponsor for åbningsfesten. 

Glæd dig til en stemningsfuld eftermiddag med festlige taler, liflige vine og god øl, lækre snacks og fingerfood samt øresmørende loungemusik. 
 
Frist for tilmelding 29. august. Begrænset antal pladser.

Tilmeld dig her

Hvis du kommer i bil, så bemærk at der kan parkeres på Fisketorvet ved siden af Aller Huset. 

På festligt gensyn 

Lars Sander Matjeka
Adm. dir. Aller Media

Jens Otto Kjær Hansen
Rektor, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 


Jubilæumsfesten slutter først om et helt år, den 2. september 2019, på Dokk1 i Aarhus. Her genåbner udstillingen med en reception og forskellige aktiviteter. Hele det mellemliggende år dedikerer vi til at fejre vores branche, som vi har været en del af i 75 år – og som er hele grundlaget for vores eksistens. Vi vil uddele pakker i hele landet i form af samtalesaloner og udstillinger, som vi udvikler i et parløb med kommunikationsmuseet ENIGMA og i fællesskab med en lang række samarbejdspartnere og bidragsydere. Formålet med alle begivenhederne er at sætte fokus og nye perspektiver på vores branches udviklings- og innovationskraft – og at invitere til refleksion og samtale om, hvordan vi i fællesskab finder nye veje ind i de næste 75 år.