Køb en markedsføringspakke

Med en markedsføringspakke hos Grakom får du en unik adgang til dine potentielle kunder. Du møder kunderne på Grakoms hjemmeside, til netværks- og kredsmøder, konferencer, gennem nyhedsbreve og annoncering.

Basis markedsføringspakke
Med en basis markedsføringspakke får din virksomhed en præsentation på grakom.dk med logo, link til egen hjemmeside, en kort virksomhedspræsentation og adgang til Grakoms medlemsaktiviteter inkl. adgang for én person til lederkonferencen Grakom Dagen.

Udvidet markedsføringspakke
Den udvidede markedsføringspakke giver yderligere adgang til det lukkede medlemsnet på grakom.dk, mulighed for at få nyheder på din virksomhedspræsentation på grakom.dk samt adgang til at få nyheder med i Grakoms tekniske nyhedsbrev. Der er også inkluderet et kredsmedlemskab og adgang for op til tre personer til lederkonferencen Grakom Dagen. På Grakoms hjemmeside får du en udvidet præsentation med mulighed for at lægge produktnyheder og arrangementer op. Du kan også købe bannerannoncer til særpris i det tekniske nyhedsbrev.

Vilkår
Markedsføringspakkerne tegnes løbende og gælder for et år ad gangen. Hvis ikke aftalen opsiges med tre måneders varsel, forlænges markedsføringspakken med et år. Markedsføringspakken faktureres kvartalsvis.

Der udsendes et teknisk nyhedsbrev 12 gange om året til Grakoms database. Grakom forbeholder sig ret til at vurdere, hvilke nyheder der skal med i det enkelte nyhedsbrev.

Ja tak, jeg vil gerne have en markedsføringspakke.