GA Management

Om Graphic Art Management ApSGA Management leverer salg og rådgivning indenfor løsninger til den grafiske branche, herunder digitaltryksløsninger, grafiske produktionsløsninger, web2print, farvestyring, VDP-løsninger og storformat.

Vi er også leveringsdygtige i de klassiske produktionsløsninger, som markedet kender dem fra trykkerierne, dog med den forskel, at vi indstiller udstyret til at kunne producere optimalt til den ønskede applikation eller markedsprofil. GA Management leverer både hardware, software og klassiske konsulentydelser.

Vi oplever, at kunderne efterspørger viden i forbindelse med investering i digital produktion, som kan hjælpe dem med at træffe de rigtige valg omkring udstyr og leverandør. Vi har hos GA Management skabt en unik platform, fordi vi sikrer, at kunden forstår værdien af den enkelte løsning.

Hos GA Management er vores tilgang, at vi analyserer virksomhedens behov, før vi går ind i en videre dialog. Derved sikrer vi os, at det bliver den rigtige løsning, vi leverer. Fordi vores udgangspunkt altid er kundens behov, vil man opleve, at vores dialog er anderledes og langt mere forretningsorienteret end andre leverandørers. Vi ønsker nemlig at afdække kundens behov, før vi kommer med en løsning. Hos GA management forsøger vi, at løfte informationsniveauet så højt op som muligt for at sikre en langvarig og bæredygtig dialog.

Hos GA Management samarbejder vi med en lang række rådgivningsvirksomheder, og flere af vores medarbejdere kommer med over 15 års erfaring fra den grafiske branche. Vi har kontorer i Glostrup og Odense, så vi dækker hele landet.