DAP

Stratimage® - dit helt eget design i et ekstremt holdbart materiale
DAP er Europas førende fabrikant af 100% specialfremstillet højtrykslaminat, HPL. Vores HPL Stratimage® giver en unik mulighed for at tilpasse et produkt 100% til kundens ønske i det mest resistente og robuste dekorative materiale, der findes på markedet.

Hvordan fremstiller vi dit HPL?
Du sender os en fil i høj opløsning med din tekst og/eller dit mønster/logo. Vi printer din fil på specialpapir, som derefter lægges sammen med imprægnet Kraftpapir, der danner base for det færdige produkt. Disse lag sendes i vores højtrykspresse, varmes op til 150° og presses med 2400 tons i ca. 1,5 time, hvilket resulterer i en ekstrem robust og holdbar HPL plade.

Hvor finder du vores Stratimage®?
Anvendelsesmulighederne er utallige. De oftest benyttede er skiltning, både udendørs- og indendørs, facader, alle former for indretning og design (butikker, hoteller, restauranter, detailhandel, private....), møbelfremstilling, speciallavede kort og planlægning... kun fantasien sætter grænser.

Garantier
Materialet er 100% genanvendeligt og ideelt, når man søger holdbarhed til brug i miljøer/ situationer med megen slitage.
Der er 10 års garanti mod UV-stråler. Produktet er anti-graffiti og resistent mod al slags vejrlig. Det har en ekstrem holdbarhed mod al form for slitage. Det er brand- og røgresistent og er 100% vandtæt (kan nedsænkes helt i vand).
Vi er en familiedrevet virksomhed med dansk ejer, der har eksisteret i over 50 år med produktion og base i Grenoble i Frankrig.

Find inspiration